Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Güneş'i stres bastı

Düzenleyen:
Güneş'i stres bastı

SPOR Haberleri

Yeni stoperleri Marcelo ve Alexis'i erteleme maçında kullanamayacak olan Güneş, Gökhan'ın sakatlığı, Oğuzhan'daki belirsizlik ve Quaresma'nın tam hazır olmaması yüzünden kadro kuramıyor

HÜSEYİN EROĞUL

Bu akşam deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş kadro sıkıntısı yaşıyor. Ersan'ın devre arasında Çin'e satılması, ardından Rhodolfo'nun sakatlanarak sezonu kapatmasıyla ikinci yarıda yeni stoperleri Marcelo ve Alexis'le mücadele eden siyah-beyazlılar, erteleme maçında bu iki ismi de kullanamayacak. Trabzon karşısında orijinal stoperi kalmayan Teknik Direktör Şenol Güneş, savunmanın göbeğinde Necip ile Tosic'i kullanarak çözüm üretmeye çalışacak. Ancak Güneş'in tek sıkıntısı savunmada değil. Ç.Rize maçında kasığından sakatlanan Oğuzhan'ın durumu belirsiz. Düz koşu yapabilen ve oynamak isteyen oyuncuda son karar maç saatinde verilecek. 
Trabzon yaralı kurt!
Sakatlığı sebebiyle Ç.Rizespor maçına çıkamayan ve yoğun bir tedavi programı uygulanan Ricardo Quaresma kendini denemek için çıktığı koşular sırasında ağrı hissedince idmanı bıraktı. Trabzonspor maçında oynama ihtimali düşen yıldız oyuncunun durumu da Teknik Direktör Şenol Güneş'in canını sıktı. Tecrübeli hoca Portekizli oyuncunun durumuna göre kadrosunu şekillendirecek. Oğuzhan'ın yokluğunda yerine Tolgay'a şans tanımayı düşünen Güneş, Quaresma'nın oynayamaması halinde kanatlarda Kerim ve Olcay'ı kullanacak. Oyuncularıyla kritik maç öncesi bir toplantı yapan kurt hoca, "Trabzon'un ligdeki durumu sizi aldatmasın. Onlar şimdi yaralı kurt gibi. Bizim de mutlaka buradan kayıpsız ayrılmamız gerekiyor. Sahada herkes birbirine yardım etsin ve kimse maç bitmeden mücadeleyi bırakmasın" uyarısında bulundu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...