Formül bulundu

Düzenleyen:
Formül bulundu

SPOR Haberleri

Hami Mandıralı gece gündüz yaptığı analizler sonucunda Sosa-Atiba ve Tolgay üçlüsünü kilitleyerek Beşiktaş'ı devirmeye çalışacak

Trabzonspor’da bugün oynanacak kritik Beşiktaş maçı öncesi bütün hazırlıklar tamamlandı. Mersin İdman Yurdu ile oynanan maçta alınan 3 puanla rahat bir nefes alan bordo-mavililer, Beşiktaş'ı da mağlup ederek taraftarını mutlu etmek istiyor. Teknik Direktör Hami Mandıralı'nın zorlu kapışma öncesi gece gündüz yaptığı analizler sonucunda kazanmanın şifresini belirlediği ortaya çıktı. Çaykur Rizespor-Beşiktaş karşılaşmasını stattan takip eden Mandıralı, siyah-beyazlılarda orta sahanın merkezinde görev yapacak olan Sosa-Atiba ve Tolgay üçlüsünü kilitleyecek. Özelikle Beşiktaş'ın ataklarını şekillendiren Sosa ve Atiba'yı durdurmaları halinde rakibi etkisiz hale getireceğine inanan genç teknik adam, göbekte Okay, Aytaç Kara ve Özer’i görevlendirecek. Erkan Zengin ile Marko Marin de sürekli orta alana destek verecek. Hami Mandıralı'nın antrenmanlarda da buna yönelik çalışmalar yaptığı öğrenildi. 
Kadro sıkıntısı bitmiyor
Öte yandan ligin ikinci yarısında sakat ve cezalı oyuncularının yokluğu nedeniyle bir çok maça eksik kadroyla çıkmak zorunda kalan Hami Mandıralı, bu defa statü engeline takıldı. Beşiktaş karşısında sakat olan Onur, Mehmet Ekici, Güray ve kart cezalısı Aykut’u oynatamayacak olan Mandıralı, ayrıca Akakpo ve Bosingwa’ya da kar nedeniyle ertelenen maç tarihinde transfer edilmemiş oldukları için forma veremeyecek. Özellikle son Mersin İdman Yurdu maçında Mustafa ile defansın göbeğinde çok iyi bir ikili oluşturan Akakpo’ nun Beşiktaş maçında oynayamayacak olması teknik heyeti düşündürüyor. Akakpo'nun yerine Beşiktaş'a karşı gözden düşen Douglas görev yapacak.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...