Mandıralı: Bu ülkeyi bölemezler

Düzenleyen:
Mandıralı: Bu ülkeyi bölemezler

SPOR Haberleri

"Ülkemizin başı sağ olsun. Biz çok güçlü bir ülkeyiz. Hep dimdik ayakta kaldık. Ne olursa olsun bizi bölemeyecekler"

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, Ankara'da meydana gelen bombalı terör saldırısıyla ilgili olarak mesajlar verdi. Böyle durumlarda Türk milletinin kenetlendiğini belirten Mandıralı, "Canımız yanmışken kimin yenip kimin kaybettiği çok da büyük bir anlam ifade etmiyor. Ülkemizin başı sağ olsun. Biz çok güçlü bir ülkeyiz. Hep dimdik ayakta kaldık. Ankara çok büyük bir acı yaşadı. Ölenlere rahmet diliyoruz. Umut kardeşimize de başsağlığı diliyorum. Kardeşçe, huzur içinde yaşamak varken bunlar yaşanmasın. Bu saldırıların bir an önce sona ermesi lazım. Ne olursa olsun Türkiye'yi hiç kimse bölemez" ifadelerini kullandı. 
İstifa etmeyeceğim
Mandıralı maç sonunda tribünlerden gelen istifa çağrısı için de, "Trabzonspor taraftarı her şeyi söyleyebilir. Şu an ekibimle istifa düşünmüyoruz. Yolumdan dönmeyeceğim. Sonuç olmayınca Türkiye'de hedeftekiler teknik adamlardır. Bugün de bana oldu" açıklamasında bulundu.

Mandıralı: Bu ülkeyi bölemezler

El ele, kol kola
Terör saldırısını protesto etmek için iki takım oyuncuları siyah tişörtlerle ısınmaya çıktı. Trabzonlular düz bir tişört giyerken Beşiktaşlı oyuncuların tişörtünde bir kartal yer aldı. Maç öncesi saygı duruşunda her iki takım oyuncuları da kol kola girerek dayanışma örneği sergiledi. 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...