Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Anadolu Efes gruptaki iddiasını sürdürdü

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Anadolu Efes gruptaki iddiasını sürdürdü

SPOR Haberleri  / AA

THY Avrupa Ligi Top 16 Turu E Grubu 11. hafta karşılaşmasında Anadolu Efes, sahasında Hırvatistan'ın Cedevita takımını 80-76 yendi.

THY Avrupa Ligi Top 16 Turu E Grubu 11. hafta karşılaşmasında Anadolu Efes, sahasında Hırvatistan'ın Cedevita takımını 80-76 yendi. Maçın en skorer ismi Anadolu Efes formasıyla 19 sayı üreten Heurtel olurken, Cedevita'da Gordic ve Arapovic'in on altışar sayısı mağlubiyete engel olamadı. Bu sonucun ardından Anadolu Efes gruptaki 5. galibiyetini elde ederken, Cedevita Zagreb 9. mağlubiyetini aldı. Öte yandan Bremen Mızıkacıları Perküsyon Grubu, 21 Mart Down Sendromlular Günü kapsamında maçın devre arasında mini bir konserle karşılaşmaya renk kattı.

Ivkovic: Hücumda iyi tercihler yaptık ve faulleri iyi değerlendirdik

THY Avrupa Ligi Top 16 Turu E Grubu 11. haftasında sahasında Hırvatistan'ın Cedevita takımını 80-76 yenen Anadolu Efes'in başantrenörü Dusan Ivkovic, hücumda doğru tercihler yaparak maçı kazandıklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Ivkovic, karşılaşmanın ilerleyen bölümünde iyi reaksiyon gösterdiklerini vurgulayarak, "Bugün maça çok daha iyi başlamamızı beklerdim ama iyi yönden bakarsak maçın son dakikasında takım karakter ortaya koydu. Hücumda iyi tercihler yaptık ve faulleri iyi değerlendirdik. Savunmada rakibin orta mesafe şutlarını savunmayı başardık. Set sayılarında sıkıntılar yaşadık çünkü Diebler gibi bir iyi şut atan oyuncumuz yoktu. Doğuş Balbay'ın olmayışı da savunmada sıkıntılar yaşamamıza sebep oldu." değerlendirmesinde bulundu.

Anadolu Efes oyuncularından Thomas Heurtel ise maça iyi başlamadıklarını ama ikinci yarının başlamasıyla karakterlerini ortaya koyarak rakiplerini yendiklerini vurguladı. 

Mrsic: Anadolu Efes, son bölümde hücumda akıllıca tercihler yaptı

Cedevita Başantrenörü Veljko Mrsic, kendileri açısından maçın genelde iyi geçtiğini ancak son bölümde Anadolu Efes'in akıllıca tercihler yaptığını dile getirdi. 

Maçın büyük bölümünü önde götürdüklerini dile getiren Mrsic, "Maçın kırılma anlarında önemli ribauntları alamadık. O ribauntlar maçı kaybetmemize sebep oldu. Maçın son iki dakikasında hücumda kötü tercihler yaptık. Anadolu Efes, maçın son bölümünde hücumda akıllıca tercihler yaptı ve maçı kazanmayı bildi." ifadelerini kullandı.

Cedevita oyuncularından Katic ise maça hazırlanmak için fazla vakit bulamadıklarını ancak buna rağmen iyi bir mücadele ortaya koyduklarını kaydetti.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...