Podolski o iddiaları reddetti

Podolski o iddiaları reddetti

SPOR Haberleri

Dünyaca ünlü futbolcu Lukas Podolski terör olayları sonrası Türkiye'den ayrılacağı iddialarını reddetti

Galatasaray'ın Alman yıldızı Lukas Podolski, son dönemdeki terör olayları sonrası Türkiye'den ayrılma kararı aldığı haberlerine sosyal medya üzerinden çok sert bir yanıt verdi. Podolski, "Maalesef basında yine gerçek olmayan bir haber konuşuluyor. Ben hiçbir zaman bu ülkeden ayrılmak istediğimi söylemedim" ifadelerini kullandı. "Benim hakkımda konuşan kimseye inanmayın" diyen Podolski, "Herkesin sadece kendi hayatı hakkında konuşması daha iyi olur. Ben bu olaydan sonra kendi ailemi düşündüğümü söyledim, her Türk anne babanın çocuklarını düşündüğü gibi... Bundan başka hiçbir şey söylemedim" şeklinde görüş belirtti.

TÜRKİYE'DE KALICI YATIRIMLARI VAR 
 Galatasaray'a geldiği günden beri sık sık esnafı gezen, Türk gibi yaşayan Podolski, ticari atılımları için de Türkiye'yi tercih ediyor. Sponsoru olan Strassenkicker markasını Türkiye'ye getirme kararı alan Alman futbolcu, Çorlu'ya gidip fabrika açmak için bazı araştırmalar yapmış ve tesisleri gezmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...