2. Rize travması

Düzenleyen:
2. Rize travması

SPOR Haberleri

Geçtiğimiz yıl Rize dönüşü yaşanan silahlı saldırı sonrası kalmaya güçlükle ikna olan yıldızlar derbinin de ertelenmesiyle ailelerinden ayrılık baskısı görmeye başladı.

M.EMİN ULUÇ

Türkiye'yi saran terör endişesi şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'yi de vurdu. Galatasaray derbisinin bombalı saldırı tehdidi nedeniyle ertelenmesi üzerine sarı-lacivertlilerde forma giyen lejyonerler kariyerlerini gözden geçirme kararı aldı. Aslında bu çok da yeni durum değil. Zira Teknik Direktör Vitor Pereira, Ankara'da yaşanan bombalı intihar saldırısı sonrası, "Olayı duyar duymaz ailemi düşündüm. Kafamda burada devam etmeye değer mi?" sorusu var sözleriyle lejyonerlerin endişelerine tercüman olmuştu. Derbinin ertelenmesi ise zaten diken üzerine olan yabancıların huzurunu tamamen kaçırdı. Üst üste gelen terör saldırıları lejyonerlerde paniğe neden olurken, herkes tam anlamıyla evine kapandı.
Sezon sonu işler karışabilir
Geçtiğimiz yıl Rize dönüşü yaşanan silahlı saldırı sonrasında birçok yıldız ayrılığın eşiğinden dönmüştü. Özellikle eşlerinden Türkiye'den ayrılmaları yönünde baskı görmeye başlayan futbolcular, "Artık sokağa çıkmaya korkuyoruz. Mecburi bir durum olmadığı sürece eşlerimizi de evden dışarıya çıkaramıyoruz" diyerek endişelerini dile getirirken, başta Başkan Aziz Yıldırım olmak üzere yönetici ve idareciler oyuncuları sakinleştirmek için kolları sıvadı. Yetkililer, takımı şampiyonluğa motive etmek için büyük bir çaba harcarken, sezon sonunda sarı-lacivertlilerde istenmeyen ayrılıkların yaşanabileceği belirtildi. Başta Teknik Direktör Vitor Pereira olmak üzere, Nani, Van Persie, Kjaer gibi isimlerin Türkiye'yi terk edebileceği öğrenildi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...