Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray Odeabank Avrupa Kupası'nı istiyor

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Galatasaray Odeabank Avrupa Kupası'nı istiyor

SPOR Haberleri  / AA

Basketbol ULEB Avrupa Kupası çeyrek final rövanş maçında Almanya'nın Bayern Münih takımını 72-59 yenen ve yarı finale yükselen Galatasaray Odeabank, Avrupa'daki iddiasını sürdürüyor.

Basketbol ULEB Avrupa Kupası çeyrek final rövanş maçında Almanya'nın Bayern Münih takımını 72-59 yenen ve yarı finale yükselen Galatasaray Odeabank, Avrupa'daki iddiasını sürdürüyor.  Bayern Münih ile deplasmanda yaptığı ilk maçtan 99-89 mağlup ayrılan sarı-kırmızılı takım, rövanşı 13 sayı farkla kazanarak adını yarı finale yazdırmayı başardı. Sarı-kırmızılı takımın ilk hedefi yarı finali geçerek final hakkı elde etmek olacak. Başantrenör Ergin Ataman yönetimindeki Galatasaray Odeabank, futbol ve kadın basketbol takımlarının ardından erkek basketbolunda da bir Avrupa kupasını kulüp müzesine getirmeyi hedefliyor.

Ataman: Bu kupayı istiyorum

Avrupa'da Montepaschi Siena ile Saporta Kupası'nı alan ve Beşiktaş'taki görevi sırasında eski adıyla FIBA EuroChallenge'ı (FIBA Avrupa Kupası) kazanan Ergin Ataman, Galatasaray Odeabank'ın başında da ULEB Avrupa Kupası'nı almak istediğini dile getirdi.

Bayern Münih maçını unuttuğunu vurgulayan tecrübeli çalıştırıcı, "Hep birlikte güzel bir mutluluk yaşadık ama bu bizim için yeterli değil. Ben bu kupayı istiyorum. Şu andaki bütün konsantrasyonum bu." ifadelerini kullandı.

Yarı finaldeki ilk maçın gelecek hafta olacağını kaydeden Ergin Ataman, şunları söyledi:

"İlk maç İstanbul'da oynanacak. Rakip büyük ihtimal Gran Canaria olacak. Karşımızda çok tehlikeli takım var. Tek düşündüğüm şey bu maç. Bayern Münih maçında salonda yaşatılan atmosfer, takımın vermiş olduğu mücadele, zor bir işi başardık."

Topsakal: En büyük gücümüz taraftar

Erkek basketbol takımının iddiasıyla ilgili AA muhabirine açıklamalarda bulunun Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Can Topsakal, başarıdaki en büyük gücün taraftarları olduğunu söyledi.

Sarı-kırmızılıların her karşılaşmada takıma büyük destek verdiğini vurgulayan Topsakal, "En büyük gücümüz taraftarımız. Bu şekilde sahamızda her takımı farklı yeneriz." dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...