Fenerbahçe'ye 3 gün izin

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Fenerbahçe'ye 3 gün izin

SPOR Haberleri  / İHA

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında oynayacağı Osmanlıspor maçının hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü ve 3 günlük izne ayrıldı.

Can Bartu Tesisleri'nde Teknik Direktör Vitor Pereira yönetiminde saat 09.30’da başlayan sarı-lacivertlilerin antrenmanı, ısınma hareketlerinin sonra U21 Takımı'ndan oyuncuların da yer aldığı çift kale maçla sona erdi. 
Sarı-lacivertlilerin antrenmanında Diego Ribas ve Robin van Persie, özel program dahilinde çalışmalarını sürdürürken, Lazar Markovic ise kendisi için hazırlanan özel programı uyguladı. 

Milli takımlarında bulunan Gökhan Gönül, Caner Erkin, Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, Alper Potuk, Ozan Tufan, Volkan Şen, Michal Kadlec, Bruno Alves, Luis Nani ve Simon Kjaer antrenmanda yer almadı. Öte yandan U21 Milli takım kampına giden Uygar Mert Zeybek de antrenmana katılmadı. 
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Osmanlıspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına 29 Mart Salı günü Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla devam edecek. 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...