Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Anadolu Efes çeyrek final umutlarını korudu

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Anadolu Efes çeyrek final umutlarını korudu

SPOR Haberleri  / AA

THY Avrupa Ligi Top 16 turu E Grubu 12. hafta mücadelesinde Anadolu Efes, sahasında İspanya'nın Unicaja Malaga ekibini 20 sayı farkla 87-67 yendi.

THY Avrupa Ligi Top 16 turu E Grubu 12. hafta mücadelesinde Anadolu Efes, sahasında İspanya'nın Unicaja Malaga ekibini 20 sayı farkla 87-67 yendi.

Karşılaşmanın son periyodunda rakibinin farkı kapatmasına müsaade etmeyen Anadolu Efes, baştan sona üstün götürdüğü karşılaşmadan 87-67 galip ayrıldı.

Maçın en skorer ismi Anadolu Efes formasıyla on yedişer sayı üreten Saric ve Heurtel oldu.

Bu sonucun ardından Anadolu Efes gruptaki 6. galibiyetini elde ederken, Unicaja Malaga 9. mağlubiyetini aldı.
Ivkovic: Oyuncuların kendi aralarında iletişimi ve oyun kontrolü çok iyiydi

Basketbol THY Avrupa Ligi Top 16 turu E Grubu 12. hafta karşılaşmasında sahasında İspanya'nın Unicaja Malaga takımını 87-67 yenen Anadolu Efes'in başantrenörü Dusan Ivkovic, sahada iyi tarafın kendileri olduğunu ve galibiyeti hak ettiklerini söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Ivkovic, THY Avrupa Ligi'nde her maçın çok önemli olduğunu ama bu maçın kendiler için çok daha fazla önem taşıdığını belirterek, "Unicaja Malaga son zamanlarda çok iyi form tutmuştu. Maça çok iyi başladık. Sonrasında da oyuncuların kendi aralarında iletişimi ve oyun kontrolü çok iyiydi. Bu bize galibiyeti getirdi." ifadelerini kullandı.
 Plaza: İlk periyotta çok kötü bir performans sergiledik

Unicaja Malaga Başantrenörü Joan Plaza maçın ilk periyodunda çok kötü oynadıklarını söyledi.

Maç hakkında söylenecek çok fazla şey olmadığını dile getiren Plaza, "İlk periyotta çok kötü bir performans sergiledik. Anadolu Efes'in hücum performansına bakarsak daha fazla sayı bulabilirlerdi. Bugün Anadolu Efes bizden daha fazla istedi. Bizim grupta şansımız yoktu ama rakibimizin vardı ve bu isteklerini sahaya yansıttılar." diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...