Muslera plansızlıktan yoruldu

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Muslera plansızlıktan yoruldu

SPOR Haberleri  / Sabah

Uruguaylı kaleci, İstanbul’da mutlu ama bu sezon takımın 5 farklı teknik adama teslim edilmesi keyfini kaçırdı. Takımdaki bu organizasyon bozukluğu, Muslera’nın formuna da olumsuz yansıdı

Bu yaz ABD'nin ev sahipliği yapacağı Copa America'da Uruguay formasıyla mücadele edecek Galatasaray kalecisi Fernando Muslera'nın dönmeyip, ABD'de kalacağı iddiaları kulaktan kulağa yayılıyor. Ancak iddiaların aksine, Uruguaylı kaleciye şu ana kadar hiçbir ABD takımından teklif gelmedi. Pirlo ve Gerrard gibi yıldızlar ABD'ye giderken, transferlerini sponsorlar üstlenmişti.
Muslera için böyle bir sponsor teklifi de yok. Uruguaylı kalecinin yeni sezonda G.Saray'daki garanti ücreti 3 milyon 575 bin Euro olacak ve maç başına 20 bin Euro kazanmaya devam edecek.
 Maddi anlamda halinden memnun olan Muslera, İstanbul'da yaşamaktan mutlu.

İYİ BİR HOCA VE DÜZEN
 Tecrübeli file bekçisi için yolunda gitmeyen şeyler de yok değil. Bu sezon 5 farklı teknik adama teslim edilen (Hamza Hamzaoğlu, Taffarel, Mustafa Denizli, Orhan Atik, Riekerink) Galatasaray'daki plansızlık, Muslera'nın keyfini kaçırdı. Kulüpte en iyi anlaştığı Cenk Ergün'ün Florya'dan gönderilmesi moralini bozdu. Kulüp içindeki bu düzensizlik Muslera'nın performansına olumsuz yansıdı. Uruguaylı kalecinin, Galatasaray'dan tek beklentisi organizasyon.
 Muslera, iyi bir hoca ve iyi bir planlama olursa takımdan ayrılığı düşünmüyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...