Trabzonspor'un patronu kafaya takmıyor, 'Ceza gelirse gelsin'

Düzenleyen:
Trabzonspor'un patronu kafaya takmıyor, 'Ceza gelirse gelsin'

SPOR Haberleri

Bordo-mavililerin patronu UEFA'dan gelebilecek ceza için 'dünyanın sonu değil' diyerek her türlü sonuca hazırlıklı olduklarını söyledi

Finansal kriterlere uymadığı için ceza alması gündemde olan Trabzonspor'da Başkan Muharrem Usta UEFA'ya yaptıkları savunmayla ilgili bilgiler verdi. UEFA'ya 4 yıllık iş planlarını sunduklarını belirten Usta, "Dedik ki; '4 yıl içerisinde yeni açılacak olan Akyazı'daki stadımızla birlikte gelirlerimiz şuralara, başarılarımız buralara, giderlerimiz de şuralara gelecek.' Ama onların önemsediği noktayı ben biliyorum: 'Siz de 3 ay oldu geleli ne yaptınız?'Ekonomik anlamda geldiğimizden itibaren yaptıklarımızı bir dosya halinde tek tek ıslak imzalı olmak üzere, Trabzonspor'un 3 ayda 50 milyon tasarruf ettiğini belgeleriyle UEFA'nın önüne koyduk. Ben 4 yıllık bir gözetim istedim. Kararı 8-10 gün içerisinde göreceğiz" diye konuştu.

Ceza ihtimali yüzde 50.1
Her ne olursa olsun Trabzonspor'a layığıyla hizmet etmeye devam edeceklerini ifade eden Usta, "Ben gözetimle atlatabilme ihtimalini yüzde 50.1 gibi görüyorum. Ceza da gelebilir ama bu, dünyanın sonu değil" dedi. Her türlü sonuca hazır olduklarını da sözlerine ekleyen Başkan Usta, "Ceza gelirse altından çok iyi kalkmasını bileceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu. Seçildikleri günden itibaren M'bia'nın parası dışında kulübün kasasına bir lira girmediğini söyleyen Trabzonspor'un başkanı, "Biz arkadaşlarımızla bu geçiş dönemini atlatmaya çalışıyoruz. Sportif anlamda da tam şöyle başımızı kaldıracağız derken G.Saray maçındaki faciayı yaşadık. Ama bunlar mazeret değil. Biz Trabzonsporluların yüzünü güldüreceğiz" dedi.

Hazırlıklar tamamlandı
Trabzonspor bugün saat 16.00'da Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda PTT 1. Lig ekibi Samsunspor ile hazırlık maçı oynayacak. Bordo-mavililer dün öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla bu maçın çalışmalarını tamamladı. İdmana milli takım kamplarında yer alan futbolcular katılmadı. Bordo-mavililer taktik ağırlıklı çift kale maç yaparken, Teknik Direktör Hami Mandıralı bazı alt yapı oyuncularına da bu maçta şans tanıyacak.

USTA GEBZE'DE
Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği'nin düzenlediği gecede büyük ilgi gördü.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...