Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Orman, telefonlarının susmadığını söyledi

Düzenleyen:
Orman, telefonlarının susmadığını söyledi

SPOR Haberleri

Stadın yapılacağına inanmayanların şimdi açılış için kendisini aradığını söyleyen Fikret Orman, "3 yıldır maça gelmiyor, şimdi bilet istiyor, ben de otur evinde izle diyorum" dedi

HÜSEYİN EROĞUL

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Avcılar, Beylikdüzü ve Küçükcekmece taraftar derneklerinin tertiplediği kahvaltılı sohbet organizasyonuna katıldı. Orman, burada çarpıcı açıklamalar yaptı. Stadı yapmak için işe koyulduklarında biteceğine inanmayanların şimdi açılış için kendisini aradığını söyleyen Orman, "Arıyorlar beni, 'Fikretçiğim açılışa geleceğiz bilet var mı' diye soruyorlar. Telefonum hiç susmuyor. Ben de soruyorum 'Sen 3 yıldır maça geldin mi' diye, 'hayır' cevabını veriyorlar. Ben de 'Yine gelme, aç televizyonu evinde seyret' diyorum. 3 yıldır stadın yanından geçmemişsin, şimdi arıyorsun! Boğaz'ın kenarına yalı yapacağız, sen gelip kahve içeceksin. İçme, git evinde iç" ifadelerini kullandı. 
Bilet uygulamasında geri adım
Eski stadı yıkarken, "Sana burayı yaptırmazlar" diyenlerin olduğunu belirten Orman, "Şimdi bu stadın yapılacağına inanmayanları tek tek açılışa çağıracağım" diye konuştu. 3 maç için belirledikleri bilet fiyatlarının pahalılığından şikâyet eden taraftarlara da seslenen Başkan, "Lider takım Başakşehir'de 5 bin kişiye oynadı. Stadı açıyoruz deyince talep patladı. Şu üç maçın getirisi 40 milyon liradır. Sen bu takımda Alman Milli Takımı'nın golcüsünü izlemek istiyorsan bunun bedelini ödeyeceksin" dedi. Başkanın bu açıklamalarına rağmen yönetim daha önce açıkladığı üçlü paket uygulamasını esnetti. İsteyen taraftarların maçlara tek tek bilet alabileceği öğrenildi. Bursa maçı bilet fiyatı 110-385 lira olarak belirlendi.  

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...