Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yerli devrimi

Düzenleyen:
Yerli devrimi

SPOR Haberleri

Kadrosunda 12 lejyoner bulunduran F.Bahçe'de yerli oyuncuların performansı artınca takımdaki dengeler de değişmeye başladı. İlk 11'deki üstünlük artık Türklerin elinde

Fenerbahçe'nin kadrosunda çoğu dünya yıldızı tam 12 lejyoner bulunuyor. Ancak yerli yıldızlarından da onlardan aşağı kalır yok. Zira sarı-lacivertli takımda görev alan Türklerin hepsi Milli Takım'a kadar yükselmiş isimler. Hepsi birbirinde önemli oyuncular arasında sezon başından beri süren forma savaşında yabancılar açık ara öndeydi. Ancak sezonun son haftalarına girilirken yerliler dengeleri bozacak bir atağa kalktı. Geride kalan 25 lig maçının 21'inde sahada hep lejyonerler fazlaydı. Ama son 3 maçın 2'sinde çoğunluk yerlilere geçti. Teknik Direktör Pereira'nın bundan sonraki karşılaşmalarda da formayı performanslarından memnun olduğu Türklere vereceği öğrenildi.
Kanatlarda yarışıyorlar
Yerli ve yabancı oyuncular arasında bazı bölgelerde kıran kırana rekabet yaşanırken, bazı mevkiler ise resmen tapulanmış durumda. Sağ ve sol bekleri yerli olan Fenerbahçe'nin stoperleri ve golcüleri yabancı. Bu nedenle bu mevkilerde yerli-yabancı rekabeti yok. Kalede ise Volkan Demirel, Fabiano'ya formayı unutturdu. Orta alanda Mehmet Topal-Josef ikilisi beraberliği sağlarken, asıl yarış kanatlarda gerçekleşiyor. Alper-Volkan ikilisi, Nani-Markovic çiftini geçince denge yerlilerin lehine döndü. Pereira'nın sakatlık ya da ceza gibi mecburi bir durum olmadığı sürece 11'in 6'sını Türklerden oluşturma kararı aldığı öğrenildi. Bu kararda Türk oyuncuların şampiyonluk hırsının da yüksek olmasının da etkisi var.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...