10'suz plan

Düzenleyen:
10'suz plan

SPOR Haberleri

Şok sakatlıklar sonrası çift forvet seçeneğine yakın olan G.Saray'ın hocası, Eskişehir maçında derbinin provasını yapmaya hazırlanıyor

Tarihinin en kötü dönemlerinden birini geçiren Galatasaray son süreçte gözünü Türkiye Kupası'na ve ligde 3'üncü sıraya dikerken, 13 Nisan'da oynanmasına karar verilen Fenerbahçe derbisi ise prestij açısından yılın en önemli karşılaşması olacak. Taraftarın gönlünü almak ve olumsuz sezonda güzel bir hatıra bırakmak için sarı-kırmızılılar derbide galibiyet dışında bir şey düşünmese de, milli arada takımın en önemli isimleri Sneijder ve Hakan Balta'nın sakatlanması Florya'da büyük tedirginlik oluşturdu. Dün yapılan açıklamada da Hakan Balta'nın Fenerbahçe maçında kesin olarak oynayamayacağı, Sneijder’in yetişmesinin de neredeyse imkansız olduğu belirtildi. Daha önceden sakatlığı bulunan Sabri'nin de derbide forma giyemeyeceği ifade edildi. 
Galibiyetler çift forvetle
Üst üste gelen kötü haberler Florya'daki kara bulutları artırırken, teknik direktör Jan Olde Riekerink düğmeye bastı ve derbi planını hazırladı. Bir yandan oyuncularıyla iletişimini kuvvetlendirmeye çalışan bir yandan da geçmişe yönelik araştırmalarını sürdüren Hollandalı, G.Saray'ın son yıllarda F.Bahçe ile oynadığı maçları izleyerek bir karar aldı. Son 5 sezonda sarı-lacivertlilere karşı alınan galibiyetlerde takımın çift forvetle mücadele ettiğini gören Riekerink, Sneijder'in de oynayamayacağı mücadelede sarı-kırmızılıları 4-4-2 formasyonunda sahaya sürecek. İleride Umut-Podolski ikilisini oynatmayı planlayan tecrübeli teknik direktörün Volkan Pala’ya da görev verebileceği belirtildi. Riekerink’in Eskişehir maçında da takımı bu düzende kuracağı ifade edildi.

BURHAN CAN TERZİ

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...