Üçünden biri

Düzenleyen:
Üçünden biri

SPOR Haberleri

Sarı-kırmızılılar risk almak istemiyor. Önce bildiği iki ismin kapısını çalacak. Olumsuz cevap alınması halinde Favre ile masaya oturulacak

Bir yandan mali problemlerin üstesinden gelmeye çalışan Galatasaray yönetimi bir yandan da gelecek sezonun planlamasını yapıyor. Futbolda tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren sarı-kırmızılılar, teknik direktör konusunu haziran ayına girmeden çözmek istiyor. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in kardeşi Mehmet Özbek'e bu konuda tam yetki verdiği öğrenilirken, geçen hafta gündeme gelen Fatih Terim iddialarının doğru olduğu ifade edildi. Mehmet Özbek kişisel tercihi olmasa da yönetimin ortak kararı neticesinde Fatih Terim ile bir ön görüşme yapacağı tecrübeli teknik adama, "Avrupa Şampiyonası biter bitmez masaya oturmalıyız ve sadece Galatasaray'ı çalıştırmalısınız, ikinci bir göreviniz olmamalı" şartını da bildireceği belirtildi.
Yüksek bütçe isteyebilir 
Galatasaray'ın efsane ismiyle anlaşılamaması durumunda da yönetim bir başka eski teknik direktör Mircea Lucescu'ya teklif götürecek. Shakhtar Donetsk ile sözleşmesi sezon sonu sona erecek başarılı çalıştırıcının "Türkiye'ye sadece Galatasaray için dönerim" sözlerini ilettiği bildirilirken, teknik direktörlük kariyerini de sarı-kırmızılı ekipte tamamlayıp güzel bir veda yapmak istediği öğrenildi. Ancak maddi sıkıntılarla boğuşan yönetimin Lucescu konusundaki endişesi de, Rumen çalıştırıcının yüksek bir transfer bütçesi istemesi... Böyle bir durumda da Mehmet Özbek liderliğindeki ekip İsviçreli Lucien Favre ile masaya oturmayı planlıyor. 
Favre imzaya hazır
Hamza Hamzaoğlu'nun takımdan ayrıldığı dönemde, yine sarı-kırmızılılarla ismi anılan Favre'nin uzun süredir boşta olduğu için, Galatasaray'a çok büyük şartlar koşmadan, imzaya atacağı belirtiliyor. Mütevazı bir kadroyla Alman takımı Mönchengladbach ile büyük başarılara imza atan ve takımı Şampiyonlar Ligi'ne taşıyan tecrübeli çalıştırıcı bu sezonun başında üst üste aldığı olumsuz sonuçlar neticesinde kulüple yollarını ayırmıştı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...