Bitsin artık bu çile

Düzenleyen:
Bitsin artık bu çile

SPOR Haberleri

G.Antep'te şeytanın bacağı kırmayı hedefleyen bordo-mavililerde Mandıralı'nın sakatlıktan çıkan Mehmet Ekici'ye de görev vermesi bekleniyor

Süper Lig'de deplasmanda galibiyeti unutan Trabzonspor'da, Teknik Direktör Hami Mandıralı ve futbolcular yaklaşık 6 aylık hasrete son vermek için kenetlendi. Ligin kalan bölümünde sakat ve cezalı oyuncuların dönmesiyle farklı bir görüntü çizmeyi hedefleyen Trabzon, Gaziantep maçını kazanarak deplasman fobisine son vermeyi istiyor. Bordo-mavililer, bu sezon dış sahada 13 maçta sadece 3 galibiyet alıp önemli puanlar kaybetti. Deplasmanda oynadığı son 8 maçta sadece 1 beraberlik alan Karadeniz ekibi, 7 karşılaşmadan da mağlubiyetle ayrıldı. 
Tek tek görüşüyor
Sadi Tekelioğlu'nun görevi bırakmasının ardından takımın başına geçen Hami Mandıralı, çıktığı 3 deplasman maçında galip gelemedi. Yönetimin kendisine güvendiğini açıklamasıyla motivasyonu artan genç teknik adam, G.Antep maçına takımı çok iyi hazırlıyor.  Mandıralı, Mehmet Ekici'ye de hazır ol mesajı verdi. Sakatlığı sebebiyle ligde son 8 maçta forma giyemeyen Mehmet Ekici, Mandıralı döneminde resmi karşılaşmalarda ilk defa oynayacak düzeye geldi. Trabzon Teknik Direktörü, kendisine benzetilen futbolcusunu bu hafta sahaya süreceği ifade edildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...