Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'da sakat futbolculara özel program

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Galatasaray'da sakat futbolculara özel program

SPOR Haberleri  / AA

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında 2 Nisan Cumartesi günü Eskişehirspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Sakatlıkları bulunan futbolcular ise özel program dahilinde çalıştı.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında 2 Nisan Cumartesi günü Eskişehirspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen idmanda sarı-kırmızılıların, defansif ağırlıklı taktik bir çalışmanın ardından çift kale maç oynadığı bildirildi. İdmanın kanat organizasyonlarıyla tamamlandığı ifade edildi.

Milli takım kamplarından dönen Selçuk İnan, Yasin Öztekin, Lukas Podolski ve Martin Linnes'in antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştığı, milli maçta sakatlanan Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder'in ise tedavisine devam edildiği kaydedildi.

Sinan Gümüş ve Sabri Sarıoğlu'nun tedavilerinin ardından kendileri için hazırlanan özel programlar dahilinde takımdan ayrı çalışmalarını sürdürdüğü, Hakan Balta'nın da salon çalışmalarına başladığı vurgulandı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...