Galatasaray'da futbolculardan yönetime rest

Düzenleyen:
Galatasaray'da futbolculardan yönetime rest

SPOR Haberleri

Galatasaray'da Dursun Özbek, oyunculara ücretlerinde indirime gitmeleri çağrısında bulunurken, maç başı primleri de kaldırmayı hedefliyor. Ancak oyuncular buna yanaşmıyor.

Mali açıdan sıkıntılı bir dönem yaşayan ve önümüzdeki yıllarda UEFA'dan ikinci bir ceza ile karşı karşıya kalma durumu söz konusu olan Galatasaray, futbolcu ücretlerinde düzenleme yapmak istiyor. Ancak ne yerli ne de yabancı oyuncular maaşlarında indirime yanaşmıyor.

OYUNCULARA UYGUN BİR DİLLE ÇAĞRIDA BULUNDU

Habertürk gazetesindeki habere göre; başkan Dursun Özbek, her fırsatta futbolculardan herhangi bir indirim talep etmediklerini söylese de, Florya'da yapılan son toplantılarda bu konu için uygun bir dille oyunculara çağrıda bulunduğu öğrenildi.

MAÇ BAŞI ÜCRETLERİNİ KALDIRMA ÇABASI

Dursun Özbek'in özellikle maç başı ücretlerini kaldırılmak istediği gelen bilgiler arasında. Ancak kulübün içinde bulunduğu duruma, hatta UEFA'dan gelen 1 yıllık men cezasına rağmen, bu konuda henüz kimse kılını bile kıpırdatma gereği duymuyor.

"HERKES FEDAKARLIK YAPMALI"

Yabancıların indirime yanaşmamaları üzerine yerli oyuncuların da hep birlikte hareket ederek, 'Onlar indirmezlerse biz de indirmeyiz. Fedakarlık yapılacaksa herkes tarafından birlikte yapılmalı' görüşünü savundukları belirtiliyor.

YÖNETİM OYUNCULARA GELEN TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRECEK

Bütün bu gelişmeleri oyuncularla yapılan sağlam sözleşmeler nedeniyle çaresiz bir şekilde izleyen yönetim ise yüksek maliyetlerden kurtulabilmek için sezon sonunda gelecek tüm mantıklı teklifleri değerlendirmeyi planlıyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...