Arda'nın ilk El Clasico'su

Düzenleyen:
Arda'nın ilk El Clasico'su

SPOR Haberleri

Dünyanın merakla beklediği kapışmada milli futbolcumuzun formasını giydiği Katalan ekibi dev maçta 10 puanlık farkı korumaya çalışacak

El Clasico günü geldi çattı. Son yıllarda Barcelona ile Real Madrid'in kapışmaları öncesi hiç bu kadar büyük puan farkı olmamıştı. Bu gece 21.30'da Katalan ekibinin sahası Nou Camp'ta oynanacak randevuda Real Madrid kalan 7 maçta 10 puanlık farkı 7'ye çekmeye çalışacak. Barcelona'da forma giyen milli futbolcu Arda Turan, Teknik Direktör Luis Enrique tarafından kadroya alınması halinde kariyerindeki ilk El Clasico maçına çıkacak. Arda, Atletico Madrid'deyken ligde 7 defa Real Madrid'e karşı oynadı. Atletico ve Real, bu maçlardan 3'er defa galip ayrıldı. Bir maç ise berabere sonuçlandı. Real Madrid'e karşı 1 golü bulunan Arda, 13 Eylül 2014'te Atletico'nun Real'i 2-1 yendiği maçta takımının galibiyet golünü atmıştı.

SON 10 MAÇ

Real Madrid-Barcelona:    0-4
Barcelona-Real Madrid:    2-1
Real Madrid-Barcelona:    3-1
Barcelona-Real Madrid:    1-2
Real Madrid-Barcelona:    3-4
Barcelona-Real Madrid:    2-1
Real Madrid-Barcelona:    2-1
Barcelona- Real Madrid:    1-3
Real Madrid-Barcelona:    1-1
Barcelona-Real Madrid:    2-2

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...