Cimbom kupa için sahada

Düzenleyen:
Cimbom kupa için sahada

SPOR Haberleri

Galatasaray Daikin şampiyonluk maçına çıkıyor.

CEV Volleyball Cup Finali ilk maçında Rusya takımı Dinamo Krasnodar'ı 3-2 mağlup eden temsilcimiz bugün 17.00'de başlayacak maçta kupa için mücadele edecek. Temsilcimizin şampiyonluk için galibiyet alması gerekiyor. 3-2’lik mağlubiyet halinde maç 15 sayı üzerinden oynanacak olan Altın Set’e uzayacak. Ev sahibinin de Altın Set oynamadan kupaya gitmesi için 3-0 ya da 3-1 kazanması gerekiyor. Rus ekibi geçtiğimiz sezon CEV Volleyball Cup'ı müzesine götürmeyi başarmıştı. Galatasaray Daikin'ın Baş Antrenörü Ataman Güneyligil, kendilerini zorlu bir karşılaşmanın beklediğini ifade ederek, "Finaller her zaman zordur. Galatasaray armasını layıkıyla temsil edecek ve inşallah pazar günü İstanbul’a kupayla döneceğiz" dedi.

Özel koruma
Galatasaray ile Dinamo Krasnodar arasındaki gergin atmosfer, final öncesinde endişe verirken, Rus ekibi finalde güvenlik tedbirleri için Kazak timi olarak bilinen Cossack Patrol Groups'tan yardım alınacağını açıkladı. Kulübün basın servisi Rus basınıyla paylaştığı açıklamasında, "Güvenlik tedbirleri yükseltilecek. Çok üst düzey bir maç olacak" ifadeleri yer aldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...