Enrique'den Arda savunması

Düzenleyen:
Enrique'den Arda savunması

SPOR Haberleri

Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique, Ivan Rakitic-Arda Turan değişikliğinden sonra oyununun bozulduğu yönündeki eleştirilere katılmadığını belirtirken, 'Arda için şanssız bir maçtı' dedi.

Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique, Real Madrid kaşısında aldıkları 2-1'lik yenilgiyi unutmaları gerektiğini söyledi.

Nou Camp Stadı'ndaki maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, "Yenilgi alındığı zaman özür aramak benim hiç hoşuma gitmiyor. Bunu kabul edip, mücadele etmeyi bilmeliyiz." diyen Luis Enrique, şunları söyledi:

"Öne geçmemize rağmen beraberliği yakaladılar ve ondan sonraki 10 -15 dakikalık bölümde kontrolümüzü kaybettik. Her maçta olabilecek bir şey oldu. Yenilgi alındığı zaman bir köşeye saklanılmaz. Şampiyonlar Ligi'nde çok büyük önemi olan bir maça çıkacağız ve hemen ona hazırlanmamız gerek. Benim için bu akşamki maç artık yok. Hemen bu maçı unutmalıyız. Lider olan biziz."

'Arda Turan şansızdı'
Rakitic-Arda Turan değişikliğinden sonra oyunun bozulduğu eleştirisine katılmadığını belirten Luis Enrique, 'Ivan Rakitic'in kartı vardı ve risk taşıyordu. Arda, oyuna girdikten sonra daha fazlasını verebilirdi. Onun için şanssız bir maçtı çünkü oyuna girdiği andan itibaren birazcık acayip bir maç olmaya başladı' dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...