Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'da Chedjou rest çekti

Düzenleyen:
Galatasaray'da Chedjou rest çekti

SPOR Haberleri

Süper Lig'de Eskişehirspor'a konuk olan Galatasaray'da teknik direktör Riekerink'in oyuna girmesini istediği Chedjou'nun oyuna girmeyi reddettiği iddia edildi.

Eskişehirspor maçında Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink'in çok büyük eksikler olmasına rağmen Aurelien Chedjou'yu yedek bırakarak karşılaşmaya Ryan Donk-Semih Kaya ikilisi ile başlaması Kamerunlu oyuncuyu adeta çıldırttı.

Fotospor'un iddiasına göre, kendisinin 11'de olmadığını gören Chedjou, Hollandalı teknik adamdan adını 18 kişilik kadrodan da çıkarmasını istedi. Riekerink böyle bir şeyin söz konusu olmadığını, kendi kararlarına saygı duyması gerektiğini Chedjou'ya söyledi. İlk yarının 1-1 sona ermesinden sonra Riekerink, sakatlık geçiren Umut Bulut'un yerine devre arasında Chedjou'yu oyuna almak istedi. Fakat Kamerunlu oyuncu reddedince Tarık Çamdal'ı sahaya sürdü.
Galatasaray'da Chedjou rest çekti
Galatasaray'dan yalanlama

Sarı-kırmızılı kulübün, resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, 'Aurelien Chedjou'nun devre arasında oyuna alınmak istendiği; ancak oyuncumuzun bu karara, “ilk 11'de başlamadığı için” karşı çıktığı detayı içi boş bir iddiadan ibarettir' ifadeleri kullanıldı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...