Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hedef 7'de 7

Düzenleyen:
Hedef 7'de 7

SPOR Haberleri

Bordo-mavili takımın yöneticisi kalan maçlarının 4'ünün içerde olduğunu belirterek “Trabzonspor bütün karşılaşmaları kazanacak güce sahiptir” dedi

Gaziantepspor deplasmanından zaferle dönen Trabzonspor'da umutlar yeşerdi. Kulübün Basın Sözcüsü Asım Örem, Süper Lig'de kalan 7 haftadaki hedefleri konusunda bilgi verdi. Umut dolu ifadeler kullanan Ören, bütün karşılaşmalarda 3 puanla ayrılmak istediklerini söyledi. Takımın giderek sıkıntılardan kurtulmaya başladığını ifade eden Asım Ören, "Trabzonspor’un geldiği duruma baktığınız zaman kalan maçların hepsinden 3 puan çıkarmak hayal değil. Şu andaki ilk hedefimiz önümüzdeki Başakşehir maçı. Gaziantep'te aldığımız 3 puanla iyi bir hava yakaladık. Takımda moral, motivasyon arttı" dedi.
Çıkış devam edecek
Bu hafta Hüseyin Avni Aker Stadı'ndaki Başakşehir maçından alınacak 3 puanın takımı kalan haftalara daha da moralli taşıyacağını söyleyen bordo-mavililerin basın sözcüsü, "Çıkışımızla birlikte güzel işler yapacağımıza inanıyoruz. Bu sezon sakat ve cezalı oyuncuların fazlalığı sebebiyle kadro kurmakta zorlandık. Şu anda sadece Aykut Demir'in sarı kart cezalısı durumda. Ramazan’ın hafif bir sakatlığı vardı ancak Başakşehir maçına yetişecek gibi görünüyor. Bu iki oyuncumuz dışında eksiğimiz bulunmuyor" diye konuştu.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...