Kartal nakavt

Düzenleyen:
Kartal nakavt

SPOR Haberleri

Sosa'nın golüyle öne geçen Beşiktaş 98 saniye sonra Del Valle'nin sayısına engel olamadı. Scarione siyah-beyazlı takıma şoku yaşattı

MURAD TAMER

Beşiktaş şampiyonluk yolunda çok önemli bir virajda ağır hasar aldı. Siyah-beyazlılar, takipçisi F.Bahçe'nin evinde 2 puan bıraktığı haftada Kasımpaşa deplasmanında öne geçmesine rağmen mağlup olarak tahtını sağlamlaştırma ve psikolojik üstünlüğü ele geçirme fırsatını tepti: 1-2. Karşılaşma Beşiktaş için sıkıntılı başladı. Sakat ve cezalı oyuncuların eksikliği bir yana, siyah-beyazlı futbolcuların şampiyonluk yarışının stresiyle oldukça gergin oldukları gözlerden kaçmıyordu. İlk 27 dakika boyunca sahada kıran kırana bir mücadele olmasına rağmen pozisyon yoktu. Derken goller üst üste geldi.
Sosa'dan estetik vuruş
Son haftalarda şov yapan Sosa, ceza sahası içinde Oğuzhan'ın pasıyla buluştuğu topun dibine girerek şık bir vuruşla takımını öne geçirdi: 1-0. Beşiktaş bu gole sevinemeden 98 saniye sonra Del Valle çıktı sahneye. Venezuellalı oyuncunun sert şutu Tolga'nın yokluğunda kaleyi koruyan Boyko'nun müdahalesine rağmen ağlarla buluştu: 1-1. Quaresma ve Gökhan Töre'nin yokluğunda sadece ortadan hücum eden siyah-beyazlılar rakibini şaşırtamıyordu. Sonuç olarak eşitlik bozulmadan soyunma odalarına gidildi. 
Paşa golle başladı
Şenol Güneş ilk 45 dakikanın etkisiz ismi Kerim Frei'ın yerine Tolgay'ı sahaya sürdü. Değişikliğin farkı hissedilemeden Kasımpaşa 48'de öne geçti. Popov'un sağ çizgiden ortasında Beşiktaş savunması uyudu ve Scarione bomboş pozisyonda fileleri sarstı: 2-1. Beşiktaş kontrolsüzce yükleniyor, geride ciddi açıklar veriyordu. Maçta tempo doruğa yükseldi. 57'de Olcay çıktı Cenk Tosun girdi. Oğuzhan 66'da ağları havalandırdığında ofsayt bayrağı havadaydı. 69'da Cenk'in kafa şutu çizgiden çıkarıldı. Gomez 84'te, Atiba 88'de mutlak fırsatları değerlendiremeyince Beşiktaş'ın mağlubiyeti Fenerbahçe'yi sevindirmiş oldu.

Kartal nakavt

Sosa yine attı ama...

Karşılaşmada Beşiktaş'ın golünü atan Jose Sosa, Süper Lig'de bu sezon 6. defa meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu. Arjantinli futbolcu, ligde daha önce sezonun ilk yarısında oynanan Kayserispor ve Osmanlıspor (2) maçları ile ikinci yarıdaki Mersin ve Ç. Rizespor maçlarında gol atmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...