Anadolu Efes prestij için sahada

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Anadolu Efes prestij için sahada

SPOR Haberleri  / AA

Anadolu Efes, THY Avrupa Ligi'nde bu sezonki son maçını yarın oynayacak.

Anadolu Efes, THY Avrupa Ligi'nde bu sezonki son maçını yarın oynayacak. Top 16 turunda çeyrek finale yükselme umutlarını geçen hafta Fenerbahçe'ye yenilerek yitiren lacivert-beyazlılar, E Grubu'nda 14. ve son hafta maçında Yunanistan'ın Panathinaikos takımını konuk edecek. Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma saat 20.30'da başlayacak. Grupta 13 haftanın ardından Anadolu Efes, 6 galibiyet ve 7 mağlubiyetle beşinci, 9 galibiyet ve 4 mağlubiyetle çeyrek final biletini alan Panathinaikos ise averajla üçüncü sırada yer alıyor. İki takım arasında Top 16 turunun 7. haftasında Atina'da oynanan karşılaşmayı ev sahibi ekip 83-78'lik skorla kazandı.

Ivkovic: "İyi oynayarak bitirmek istiyoruz"
Anadolu Efes Başantrenörü Dusan Ivkovic, Avrupa Ligi'nde bu sezonki son maçlarını yapacaklarını hatırlatarak, grubu iyi oyunla bitirmek istediklerini belirtti. Karşılaşmayla ilgili görüşleri, lacivert-beyazlı kulübün internet sitesinde yer alan Sırp teknik adam, şu ifadeleri kullandı: "Bilindiği gibi Panathinaikos karşılaşması bu sezon Avrupa'daki son maçımız olacak. Grubumuzu iyi oynayarak bitirmeliyiz. Play-off'lara yükselemiyor olmak sezon başı planlarımızın içinde yoktu. Panathinaikos maçına ciddiyet ile hazırlanıp elimizden gelenin en iyisini ortaya koymalıyız."

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...