Kezman: 10 yılda kazanamadığımı Fenerbahçe'den 2 senede aldım

Düzenleyen:
Kezman: 10 yılda kazanamadığımı Fenerbahçe'den 2 senede aldım

SPOR Haberleri

Fenebahçe'nin eski golcülerinden Mateja Kezman, "10 yılda kazanamadığım parayı 2 senede kazandım. Gelen teklif çok ciddiydi." dedi.

Fenebahçe'nin eski golcülerinden Mateja Kezman, sarı lacivertli kulüp ve Türkiye hakkında ilginç açıklamalarda bulundu. Fransa basınına konuşan Sırp futbolcu, 10 yılda kazanamadığı parayı Fenerbahçe'den 2 senede aldığını söyledi.

"KENDİME BAZI HEDEFLER KOYMAK ZORUNDAYDIM"

Fenerbahçe'ye transferi hakkında konuşan Kezman, "Türkiye'den çok ciddi bir teklif geldi. 10 yıl boyunca kazanamadığım kadar parayı 2 sezon için alacaktım. Bunun dışında da kendime bazı hedefler koymak zorundaydım ve Fenerbahçe ile anlaştım" ifadelerini kullandı.

"GÜZEL TECRÜBELER KAZANDIM"

Türkiye'de geçirdiği 2 sezonda çok büyük deneyimler yaşadığının altını çizen 36 yaşındaki isim, "Fenerbahçe'deki 2 sezonumda 1 şampiyonluk yaşadık bir kez de ikinci olduk. Orada gerçekten çok güzel tecrübeler kazandım. Türkiye'de futbol insanlar için çok daha fazla şey ifade ediyor" dedi.

"BEN KÖTÜ OYNAMADIM"

Fenerbahçe'deki performansı ile ilgili de açıklamalarda bulunan Kezman, "Ben orada kötü eleştirilere neden olacak bir performans sergilemedim. Benim hiçbir şey yapmadan para kazandığımı düşünenler vardı. Ama ben bunu hak etmedim" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...