Galatasaray söke söke

Düzenleyen:
Galatasaray söke söke

SPOR Haberleri

Nefeslerin kesildiği maç 90-76'yla uzatmaya gitti. 5 dakikalık heyecan kasırgasında 13 sayı farkla yenilen Cimbom bileti kaptı

G.Saray Odeabank, EuroCup yarı final ilk maçında 14 sayı farkla 89-75 mağlup ettiği İspanyol ekibi Gran Canaria'ya rövanşta (13 sayı farkla) 94-81 yenilse de finale çıkarak ülkemizi sevince boğdu. İlk çeyrekte Sinan, McCollum ve Micov'la etkili olan Cimbom, Omic ve Seeley'in skorerliğine rağmen 2. periyoda 29-27 üstün geçmeyi bildi. Karşılıklı sayılar bu bölümde de sürdü. Lasme, Micov, Jerrels'la oyuna tutunan temsilcimiz, Omic-Seeley ikilisini durdurmakta zorlandı. Soyunma odasına 48-44 geride giden Ataman'ın talebeleri 3. çeyrekte savunma zaafları gösterdi. Pangos, Salin ve Aguilar'la üçlükler bulan Canaria, Rabaseda'nın serbest atışlarıyla son çeyreğe 67-57'lik galibiyetle geçti. 
Finalde rakip Strasbourg
4. periyotta McCollum ve Davis'in sayılarıyla farkı on sayının altına çektik: 62-68. Fakat Rabaseda'nın arka arkaya sayıları ve Seeley'nin skorerliği farkı bir anda tekrar açtı. Karşılaşmanın bitmesine 6 saniye kala Aguilar'ın Sinan'ın üzerinden savurduğu müthiş üçlüğü farkı 16'ya çıkardı: 74-90. Bu final biletinin elimizden çıkması demekti. Fakat Micov iki saniye kala attığı ikilikle maçı uzattı: 90-76. Derin bir nefes aldık. Uzatmada stresten iki takım oyuncuları da sayı bulmakta zorlandı. Baez ve başımıza dert olan Seeley'in sayılarına McCollum'la direndik: 94-81. 13 sayılık fark G.Saray için final demekti. Canaria'nın son hücumunda iyi savunma yapan Cimbom bitiş düdüğüyle birlikte sevinçten çılgına döndü. Temsilcimizin finaldeki rakibi yarı finalde İtalyan Trento'yu eleyen Fransa'nın Strasbourg ekibi oldu. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...