Büyük hesaplaşma

Düzenleyen:
Büyük hesaplaşma

SPOR Haberleri

Koca sezonun buhranı tek bir maçın üzerine yüklendi. Futbolcular kendini affettirme, Riekerink de F.Bahçe galibiyeti yaşayıp yerini garantileme peşinde

BURHAN CAN TERZİ

Galatasaray camiasında ve Florya'da Fenerbahçe derbisi dışında başka bir şey düşünülemiyor. Tarihinin en kötü süreçlerinden birini geçiren sarı-kırmızılılar, şampiyonluğun an itibariyle en güçlü adayı olan tarihi rakibini devirip "Son sözü biz söyleriz" demek istiyor. Dev derbi, aynı zamanda Galatasaray camiasında bir "iç hesaplama" anlamı da taşıyor. Taraftarın istifaya davet ettiği yönetim, Fenerbahçe maçından çıkacak galibiyetle bir nebze olsun olumsuz havanın dağılmasını hedefliyor, bunun için de yöneticiler teknik heyet ve futbolcuları motive etmek için görüşmeler yapıyor. Galatasaray'da altyapı sorumlusu olduktan sonra teknik direktörlüğe getirilen Jan Olde Riekerink, en azından gelecek sezon eski görevinde kalmak için mutlaka derbi zaferi yaşamak istiyor. Derbi kaybedildiği takdirde Hollandalının Florya'da bir geleceğinin olması pek mümkün gözükmüyor. 
Sneijder'den veda planı 
Emre Çolak, Olcan Adın, Umut Bulut, Chedjou, Semih Kaya gibi isimler için de Fenerbahçe karşılaşması taraftarın sevgisini yeniden kazanmak ve yöneticilere "Burada kalmak istiyoruz" mesajı  vermek için büyük önem teşkil ederken, tüm dünyanın izleyeceği derbide ayrılmaları gündemde olan Muslera ile Podolski de kendileri bir defa daha kanıtlayıp, "pazarlarını" yapma hedefinde. Galatasaray'dan gitmesi muhtemel başka bir isim olan Sneijder de, sakatlığına rağmen F.Bahçe karşısına çıkmak istiyor. 30 dakika da olsa forma giymeyi arzulayan Hollandalı taraftarlara güzel bir veda yapmayı planlıyor. Yöneticisinden, futbolcusuna herkes hesabını derbiye göre yaparken, derbiden çıkacak sonuç camia içindeki birçok kararı etkileyecek. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...