F.Bahçe de puan kaybedecek

Düzenleyen:
F.Bahçe de puan kaybedecek

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın 2. Başkanı, "Az hata yapan takım kazanır. Yeni stadımızda kupayı kaldıracağız" dedi

Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi sadece şampiyonluğa odaklandıklarını belirterek, "Yeni stadımız Vodafone Arena'da kupayı kaldırmak istiyoruz. F.Bahçe'yi zor maçlar bekliyor. Onlar daha puan kaybedecek. Kalan haftalarda az hata yapan takım şampiyon olur" sözlerini kullandı. Hakemlerin gördüklerini çalmasını isteyen Çebi en çok canı yanan takım olduklarına vurgu yaparken, "Cesur olsunlar. Bir takımın şampiyonluğu ya da kümede kalması benim vereceğim karara bağlı olsa gece uyuyamam" dedi.
Açılışa eski çalıştırıcılar gelecek
Sosa'ya dikkat çeken ve, "Şampiyonluğu onun performansı belirleyecek. Ona dikkat edin, takımın kilit ismi oldu" diyen Çebi, "Stat açılışına eski teknik direktörleri davet ettik. Gordon Milne, Del Bosque, Schuster ve Bilic bizimle birlikte olacaklar. Lucescu’nun maçı var, aramızda olamayacak” açıklaması yaptı. Ersan Adem Gülüm’ün devre arasında Çin’e satılması sebebiyle yapılan eleştirileri de değerlendiren tecrübeli futbol adamı, “Ersan gece yarısı beni aradı ve aldığı astronomik teklif sebebiyle artık Beşiktaş’ta oynamak istemediğini söyledi. Ersan’ı para için değil Beşiktaş’ta oynamak istemeyen bir oyuncunun takıma katkı veremeyeceğini düşündüğümüz için sattık” dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...