Boateng sürprizi

Düzenleyen:
Boateng sürprizi

SPOR Haberleri

Çizme basınında çıkan haberlerde bordo-mavililerin Milan ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Ganalı oyuncuyla temasta olduğu iddia edildi

Yeni sezonda güçlü bir kadro için kolları sıvayan Trabzonspor için yıldız bir isim gündeme geldi. Karadeniz ekibinin İtalyan devi Milan ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Kevin-Prince Boateng ile ilgilendiği ortaya atıldı. İtalyan basınında çıkan haberlerde bu sezon sakatlıklardan dolayı Milan’da 10 maçta forma giyebilen Boateng ile Milan’ın sözleşme yenilemeyeceği kaydedildi. İtalya ve Almanya’dan da talipleri olan Ganalı oyuncunun Trabzonspor'un gelecek teklife sıcak bakabileceği de belirtildi.  Hertha Berlin, Tottenham, B. Dortmund, Genoa ve Schalke 04 gibi takımların formasını başarıyla terleten ofansif orta saha oyuncusu için Trabzonspor’un sezon sonunu beklemeden harekete geçeceği kaydedildi.

UEFA'dan sürpriz çağrı
Öte yandan Trabzonspor UEFA tarafından tekrar görüşmeye davet edildi. Finansal fair-play kriterleri konusunda Başkan Muharrem Usta'nın da aralarında bulunduğu 6 kişilik heyetle geçen ay UEFA'ya savunma veren Trabzonspor'da, kararın bu hafta açıklanması beklenirken başkan yardımcısı Önder Bülbüloğlu sürpriz bir şekilde yeniden toplantıya çağırıldı. Bülbüloğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "UEFA’dan men cezası almadan, daha hafif bir cezayla süreci atlatacağımıza inanıyoruz" dedi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...