Trabzonspor Kulübünden açıklama

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Trabzonspor Kulübünden açıklama

SPOR Haberleri  / AA

Trabzonspor Kulübü, futbolda şike davası sürecine ilişkin gelecek haftadan itibaren yeni yol haritasını uygulamaya başlayacaklarını açıkladı.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinde yayımlanan açıklamada, Trabzonspor'un 2010-2011 sezonuna ilişkin şike davasıyla ilgili hukuki yolculuğunun yurt içi ve yurt dışında devam ettiği anımsatıldı.

"Önümüzdeki haftadan itibaren hiç kimsenin şüphe duymayacağı şekilde yeni yol haritamızı yürürlüğe koyacağız." ifadelerinin kullanıldığı açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bugüne kadar sürece katkı sağlayan değerli arkadaşlarımızın da içinde olacağı bir grup ile yurt içi ve yurt dışında her alanda sonuç almak için yolumuza daha güçlü bir şekilde devam edeceğiz. Koordinasyonun üst düzeyde olacağı yeni bir yapılanmanın arefesindeyiz. Mücadelemiz UEFA ve CAS'ın 'şike yapılmıştır' tespitlerinin doğurması gereken son noktaya kadar ve hak ettiğimiz şampiyonluğun tesciline dek devam edecektir."

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...