Fernando Muslera gidiyor

Düzenleyen: / Kaynak: Yenişafak
Fernando Muslera gidiyor

SPOR Haberleri  / Yenişafak

Uruguaylı kalecinin menajeri Fonseca, River Plate’in Muslera’nın transferi için G.Saray’a resmi teklif yapacağını açıkladı.

Galatasaray yönetimi Fernandao Muslera'ya teklif olmadığını iddia ediyor ama Uruguaylı kalecinin menajeri Daniel Fonseca, Arjantin'de katıldığı TV programında aksini iddia etti.
Fox Sports'a konuşan Fonseca, Uruguay'ın Brezilya ile 2-2 berabere kaldığı maçtan önce Buenos Aires'e giderek River Plate'li yöneticilerle bir araya geldiğini ve kendisinden Muslera'yı istediklerini doğruladı. Fonseca, River'in Muslera için yaptığı teklifin detaylarını ise paylaşmaktan kaçındı. Muslera'nın River Plate'den gelen teklif karşısında oldukça mutlu olduğunu ve bundan gurur duyduğunu basınla paylaştığını duyurdu.

Muslera sıcak bakıyor
Fonseca, şu anda Türkiye Ligi devam ettiği için River Plate'in resmi teklifini Haziran ayında G.Saray'a sunacağını, iki tarafın anlaşması durumunda ise Muslera'nın Arjantin'de oynamaya sıcak baktığını duyurdu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Yenişafak
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...