Fikret Orman: Arena'yla coşacağız

Düzenleyen:
Fikret Orman: Arena'yla coşacağız

SPOR Haberleri

Beşiktaş Başkanı, "Stadımızın açılışını ağız tadıyla yapalım. Sezon sonunda yeni yuvamızda şampiyonluk kupasını kaldıracağımıza inanıyorum" dedi

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena'nın açılışına artık sayılı günler kala teknik heyet ve futbolcularıyla toplantı yaparak Bursa maçından galibiyet beklediğini söyledi. Yeni statta şampiyonluk kupasını kaldırmaktan başka düşünceleri olmadığını belirten Orman, "Bursa maçıyla artık yuvamıza dönüyoruz. Taraftarımızla güzel bir dönemin başlangıcını galibiyetle yapalım. Ligde puan kaybına tahammülümüz yok. Yönetim olarak bu maçta sizlerden üç puan bekliyoruz. Teknik ekibimize ve sizlere güvenimiz tam" sözlerini kullandı. Her şeyin çok daha güzel olacağını söyleyen başkan, "Yeni stadımızla birlikte gelirlerimiz de artacak. Önümüzdeki yıllar Beşiktaş'ın yılları olacak. Statsız mücadele etmek kolay değildi. Buna rağmen şampiyonluğun en güçlü adayısınız. Ben inanıyorum ki Arena'da hep birlikte şampiyonluk coşkusu yaşayacağız. Arena her bakımdan bizi coşturacak" açıklamasında bulundu.
Futbolcular söz verdi
Oyuncularından Kasımpaşa yenilgisini unutmalarını isteyen Orman, "Sadece avantajı kaybettik, şampiyonluğu değil. Biz nasıl kaybettiysek, onlar da puan ya da puanlar yitirebilir. Bunu sakın aklınızdan çıkarmayın" vurgusu yaparken, Şenol Güneş de söz alarak, "Futbol sahada oynanır, maç sahada kazanılır. Yeni stadımızdaki ilk yılımızda Beşiktaş'a yakışır şekilde futbol oynayıp şampiyon olmamız lazım. Bursaspor maçıyla beraber tarihteki yerimizi alacağız" ifadelerini kullandı. Bu konuşmalar üzerine futbolcular, "Üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağız" sözü verdi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...