Barça'dan Arda için çılgın istek

Düzenleyen:
Barça'dan Arda için çılgın istek

SPOR Haberleri

Arda Turan'a Çin'den teklif yapan takımın Beijing Guoan olduğu belirtildi. Barcelona idarecilerinin ancak 100 milyon euro karşılığında Arda'yı satabileceklerini söyledikleri ifade edildi.

Katalan basını, Arda Turan'a Çin'den gelen teklifin detaylarıyla ilgili çok çarpıcı iddialar ortaya attı. Arda Turan'a teklifin şubat ayında geldiği, teklifi yapan takımın Burak Yılmaz'ı da transfer eden Beijing Guoan olduğu belirtildi.

100 MİLYON EURO

Beijing'in çok ciddi bir teklif yaptığı ancak Barcelona idarecilerinin ancak 100 milyon euro karşılığında Arda'yı satabileceklerini söyledikleri ifade edildi.

LUIS ENRIQUE SICAK BAKMADI

Tekliften Arda Turan'ın da haberdar edildiği ancak hem Milli yıldızımızın, hem de Luis Enrique'nin bu transfer teklifine soğuk baktıklarının altı çizildi.

SÜKSE YAŞATMAK İSTEMİŞTİ

Beijing Guoan'ın Arda Turan transferiyle birlikte hem Türkiye pazarına hakim olmayı hem de Jackson Martinez, Gervinho, Alex Teixeira gibi yıldızlara karşı bir cevap vermeyi istediği belirtildi.

Kaynak: Sporx

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...