Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Barcelonalı taraftarlar Arda Turan'ı yerin dibine soktu

Düzenleyen:
Barcelonalı taraftarlar Arda Turan'ı yerin dibine soktu

SPOR Haberleri

Barcelonalı taraftarlar Arda Turan'ı yerden yere vurdu. Sociedad maçında cezalı duruma düşen milli yıldız için "Çok şükür haftaya 11 kişi oynayacağız" ifadesi kullanıldı.

İspanyol basınından sonra taraftarlar da Arda'dan umudunu kesti. Milli yıldızın gelecek hafta cezalı duruma düşmesi ile ilgili, "Çok şükür haftaya 11 kişiyiz" yorumu yapıldı. El Turco lakaplı Arda için çarpıcı bir ifade de kullanıldı.

BARCELONA KARİYERİ DÜŞÜŞTE

Büyük hedeflerle başlayan Barcelona kariyeri son sürat düşüşe geçen Arda Turan hakkında, özellikle son 15 gündür çok sert eleştiriler yapılıyordu. Katalan ekibinin geçen hafta El Clasico'da Real Madrid'e 2-1 yenildiği maçın son 15 dakikasında görev yapan Arda, etkisiz futbolu sebebiyle mağlubiyetin en temel sebeplerinden biri olarak gösterilmişti.

"MESSI'Yİ ÖVMEKTEN BAŞKA BİR İŞE YARAMIYOR"

İspanyol basınında Arda ile ilgili, "Tanınmaz halde. Messi'yi övmekten başka bir işe yaramıyor. Barça mahallesinde kayboldu" gibi ağır yorumlar yapılmıştı.

ARDA'NIN CEZALI DURUMA DÜŞMESİ SEVİNDİRDİ

Barcelona'nın dün Real Sociedad'a 1-0 yenildiği maçta ilk 11'de sahaya çıkan milli futbolcumuzu, dün de Barçalı taraftarlar yerden yere vurdu. Sahada kaldığı 60 dakika içerisinde hiçbir varlık gösteremeyen Arda Turan, gördüğü sarı kartla gelecek hafta oynanacak Valencia maçında cezalı duruma düştü. Katalanlar ise bu duruma çok sevindi!

'ÇOK BAŞARISIZ, ÇİN'E SATILABİLİR'

Twitter'da 500 bine yakın takipçisi bulunan 'Barcastuff' hesabında Arda ile ilgili, "Arda cezalı duruma düştü Valencia'ya karşı yok" paylaşımı yaptı. Bu paylaşımın altına kısa sürede birçok yorum yazan Barçalılar, "Teşekkürler Tanrım", "Çok şükür haftaya 11 kişi oynayacağız", "Bu geceki tek iyi haber", "O çöpe ihtiyacımız yok!", "Barça için bu maçtaki en iyi şey" ve "Çok başarısız, Çin'e satılabilir" gibi çok sert eleştiriler yaptı.

LA LIGA'DA YARIŞ YENİDEN BAŞLADI

La Liga'da dün Arda'nın eleştiri yağmuruna tutulduğu maçta ligin kaderi de tekrar şekillendi. "Şampiyon" denilen Barça, El Clasico öncesi Villarreal'le 2-2 berabere kalmış ve sonrasında da Real Madrid'e 2-1 mağlup olmuştu. Katalan ekibindeki kan kaybı dün de sürerken deplasmanda Real Sociedad'a 5. dakikada Oyarzabal'ın golüyle yenilerek ağır darbe yediler. Bu sonuçla lider 76 puanda kalırken dün Espanyol'u 3-1 yenen Atletico Madrid 73, Eibar'ı evinde 4-0 yenen Real Madrid ise puanını 72 yaparak zirve için yeniden umutlandı. (Kaynak: Habertürk)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...