Valencia'da Feghouli kadro dışı kaldı kaldı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Valencia'da Feghouli kadro dışı kaldı kaldı

SPOR Haberleri  / AA

Feghouli hakkında disiplin soruşturması açan Valencia Kulübü, Cezayirli futbolcuyu kadro dışı bıraktı.

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Valencia, Cezayirli futbolcusu Sofiane Feghouli'yi kadro dışı bıraktığını açıkladı.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, Feghouli hakkında disiplin soruşturması açıldığı belirtilip, konunun çözümlenmesine kadar Cezayirli futbolcunun kadro dışında kalacağı bildirildi.

Konuyla ilgili olarak İspanya Futbolcular Derneği ve İspanya Profesyonel Futbol Ligi'ni bilgilendiren Valencia Kulübü, Feghouli'nin iş akdinin geçici olarak feshedildiğini duyurdu.

Bu arada İspanyol basında yer alan haberlerde ise geçtiğimiz hafta Paris'te olduğu için bir antrenmanı kaçıran Feghouli'nin, Sevilla'ya karşı oynanan son lig maçının ardından sahada yapılan ısınma hareketlerine çıkmayı da reddettiği yazıldı.

Feghouli'nin kas ağrısı gerekçesiyle bugünkü antrenmana da çıkmadığı belirtilirken, 26 yaşındaki futbolcu hakkında disiplin soruşturması açılması ve kadro dışında tutulmasının arkasında bu gerekçelerin olduğu öne sürüldü.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...