Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mandıralı: Ne olacak bilmiyorum

Düzenleyen:
Mandıralı: Ne olacak bilmiyorum

SPOR Haberleri

Trabzonspor'un genç çalıştırıcısı gelecek sezon kalıp kalmayacağı hakkında bir fikri olmadığını ancak yine devam edecekmiş gibi işine devam ettiğini söyledi

Sürekli olarak kalıp kalmayacağı ile ilgili dedikodulara malzeme olan Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı sessizliğini bozdu. Kendisinin bir yılı opsiyonlu olmak üzere 1,5 yıllık sözleşmesinin bulunduğunu anımsatan genç teknik adam, "Şahsım ile ilgili ne olacak bilmiyorum. Başkanımızın ve yönetimin benimle yeni sezonda çalışmak isteyip istemediği hakkında bir fikrim yok. Biz çalışacakmışız gibi kendimizi hazırlıyoruz. Bir izleme ekibi kuruldu. Oyuncuları bize sunuyorlar, biz izliyoruz, fikirlerimizi söylüyoruz. Trabzonspor'un geleceğine yönelik çalışmalar bunlar. İşimize devam edecekmiş gibi çalışıyoruz" dedi.  Trabzonspor’un mutlaka kabuk değiştirmesi, oyuncu kadrosunu gözden geçirmesi gerektiğini ifade eden Mandıralı, "Yarışmacı takım olmak istiyorsanız bütünüyle, sahanın her yerinde güçlü olmalısınız" ifadelerini kullandı.
UEFA kararını açıklıyor
Öte yandan Trabzonspor'da bugün UEFA'dan gelecek kararın heyecanı yaşanacak. UEFA'nın çağrısı üzerine İsviçre'ye giden Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu dün fair play kriterleri ile ilgili yeni savunmasını verdi. UEFA'nın Trabzonspor hakkındaki kararını bugün vermesi bekleniyor. Trabzonspor cephesi Avrupa'dan men cezası beklemezken geçtiğimiz günlerde Başkan Muharrem Usta yaptığı açıklamada "Beklediğimizin tersinde bir karar çıkması da ihtimaller arasında" diyerek bu olasılığı da gündemde tutmuştu.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...