Olmak ya da olmamak

Düzenleyen:
Olmak ya da olmamak

SPOR Haberleri

Sarı-kırmızılı kulüpte derbiye 1 gün kala nefesler tutuldu. Camiada herkes büyük kapışmada 5 maçlık galibiyet özlemine son verilmesini bekliyor

Galatasaray'da derbi artık “Olmak ya da olmamak” aşamasına geldi. Ligde son 5 maçında 3 puana hasret kalan sarı-kırmızılıların derbiyi kaybetmesi halinde ortalığın daha da karışması bekleniyor. Sezon içerisinde 3 teknik direktör değiştirerek bir türlü istikrarı yakalayamayan Galatasaray, ligde 5 maçtır üst üste galibiyete hasret durumda. Geçen yılki coşkulu günleri mumla arayan taraftarlar ise artık her maç Dursun Özbek yönetimini protesto etmeye başladı. Öyle ki 1-1 berabere biten Çaykur Rizespor maçında Galatasaray 88. dakikadaki golle öne geçtiğinde bile tribünlerdeki az sayıdaki seyirci yönetime istifa çağrısını sürdürüyordu. 
Özbek'ten özel toplantı
Galatasaraylı taraftarların Fenerbahçe maçında TT Arena'yı doldurmaları bekleniyor. Ancak son haftalarda taraftarın hem futbolculara hem de yönetime tepkili olduğu da bilinen bir gerçek. Sarı-kırmızılı ekibin derbiyi kaybetmesi halinde taraftarların hem yönetime hem de futbolculara tepkisinin çok daha ağır olması bekleniyor. Bu yüzden başkan Dursun Özbek'in futbolcularla özel bir toplantı yapıp, derbinin sonucuna göre gelecek sezona dair radikal kararlar alınacağını futbolculara ileteceği öğrenildi. Ayrıca muhtemel bir kötü sonuç sonrasında da yönetimin seçim kararı alması da büyük ihtimal olarak ileri sürülüyor.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...