Galatasaray'da hoca adayları belli oldu

Düzenleyen:
Galatasaray'da hoca adayları belli oldu

SPOR Haberleri

Galatasaray yönetimi, Miron Markevic ya da Besnik Hasi ikilisinden birini takımın başına getirmeyi planlıyor.

Galatasaray futbolda sancılı günler yaşarken tüm dikkatler yarın oynanacak Fenerbahçe derbisine çevrilmiş durumda.

Sarı Kırmızılı camia ve taraftarlar Fenerbahçe'yi yenerek bu sezon ligde yaşanan birçok sıkıntıyı hafifletmeyi hayal ediyor.

Galatasaray yönetimi ise bir yandan Fenerbahçe derbisinin kazanılması ile üzerlerinde oluşan baskıyı durdurmayı planlarken, bir yandan da gelecek sezonun yapılanması için harekete geçti.

Galatasaray'da hoca adayları belli oldu

ERDAL KESER GÜNDEMDE
Başkan Dursun Özbek ve kardeşi Mehmet Özbek geçen yıl yönetici Cüneyt Tanman'ın istifası ile futbol şubesinde oluşan dalgalanmaya bir türlü çözüm üretememişlerdi. Özbek Kardeşler futbolun başına sportif direktör olarak eski futbolcu Erdal Keser'i getirerek bu sorunu çözmeyi düşünüyor.

İLK HEDEF MİRON MARKEVİC
Erdal Keser'in sportif direktör olmasının yanı sıra takımı yeniden yapılandıracak bir teknik adam arayışına giren başkan Dursun Özbek ve kardeşi Mehmet Özbek'in teknik direktör adayları arasında Ukrayna Milli Takımı ve Dnipro'yu bir arada çalıştıran Miron Markevic var. Markevic geçen yıl Dnipro ile UEFA Kupası'nda final oynamış ve finalde Sevilla'ya kaybetmişti.

ALTERNATİFİ HASİ
Galatasaray'da düşünülen ikinci teknik adam ise Anderlecht'in teknik patronu Besnik Hasi. 44 yaşındaki Arnavut teknik adam Anderlecht'de oluşturduğu genç kadro ile 2 yıl önce Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'a üstünlük sağlamıştı.  

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...