Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mario Gomez tarihe geçti

Düzenleyen:
Mario Gomez tarihe geçti

SPOR Haberleri

Yeni stadın açılış maçında ilk golü atan isim olan Mario Gomez, 2000-2001 yılında 21 gol atan İlhan Mansız'ı da yakaladı.

Kara Kartal’ın bu sezonki en etkili isimlerinden Mario Gomez, bir kez daha Beşiktaş tarihine geçti. Attığı gollerle siyah-beyazlıların bir sezonda ligde en çok gol atan futbolcusu olan Gomez, Vodafone Arena’da ilk golü atan isimdi.

İLHAN MANSIZ'I DA YAKALADI
Kaçırdığı penaltıyı tamamlayıp 21 gole ulaşan ‘Süper Mario’, İlhan Mansız’ın ardından (2000-01) bu sayıya ulaşan ilk Beşiktaşlı oldu.

GOLÜ KAÇIRSAYDIN SENİ ÖLDÜRÜRDÜK DİYE MESAJ ATTI
Mario Gomez maçın ardından, “Maç sonu arkadaşım ‘O golü kaçırsaydın seni öldürürdük’ diye mesaj atmış. Gole odaklandığım için Sosa’yı görmedim. Fenerbahçe’ye bakmıyoruz. Kendi maçlarımızı kazanırsak şampiyon olacağız” dedi.

GOL SÜLEYMAN SEBA’YA
İnönü’de ilk golü atan merhum Onursal Başkanı Süleyman Seba, Vodafone Arena’nın açılışında unutulmadı. Gomez’in golü ‘Seba’ diye anonslandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...