Kırmızıda durdu!

Düzenleyen:
Kırmızıda durdu!

SPOR Haberleri

Süper Lig'in 22. haftasında Trabzonspor'un Galatasaray ile oynadığı maçta hakem Deniz Ateş Bitnel'e kırmızı kart göstermesiyle gündeme oturan Salih Dursun, bu karşılaşmanın ardından formaya hasret kaldı.

Süper Lig'in 22. haftasında Trabzonspor'un Galatasaray ile oynadığı maçta hakem Deniz Ateş Bitnel'e kırmızı kart göstermesiyle gündeme oturan Salih Dursun, bu karşılaşmanın ardından formaya hasret kaldı. Osmanlıspor, Torku Konyaspor ve Mersin İdmanyurdu maçlarıyla 3 maçlık kırmızı kart cezasını tamamlayan genç futbolcu, Beşiktaş ve Sivasspor maçlarında 18 kişilik kadroya alınmasına karşın yedek kulübesinden oyuna dahil olamadı. Teknik direktör Hami Mandıralı, Salih Dursun'u Gaziantepspor ve Medipol Başakşehir maçı kadrosuna ise hiç almadı. Salih Dursun, Galatasaray maçının ardındaki söz konusu dönemde sadece Samsunspor ile yapılan hazırlık karşılaşmasında görev yaptı.
Destek yağmıştı
Bordo-mavili futbolcu, bu sezon Galatasaray maçına kadarki bölümde lig, Ziraat Türkiye Kupası ve Avrupa kupasında toplam 17 karşılaşmada bin 32 dakika görev yaptı. Savunmanın sağında görev yapan Salih Dursun, UEFA Avrupa Ligi'nde Differdange 03 takımıyla deplasmanda oynanan ve bordo-mavili takımın 2-1 kazandığı 2. ön eleme turu maçında bir gol kaydetti. Salih Dursun'a hakem Deniz Ateş Bitnel'e yaptığı hareketten dolayı camiadan adeta destek yağmış, Yomra Belediyesi, Salih'in ismini ilçedeki bir caddeye vererek açılışını gerçekleştirmişti. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...