Riekerink'in Nani şaşkınlığı

Düzenleyen:
Riekerink'in Nani şaşkınlığı

SPOR Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, 0-0 biten Fenerbahçe derbisinin ardından yaptığı açıklamada "Takımımla gurur duyuyorum" dedi.

Türk Telekom Arena'daki maçtan sonra yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Hollandalı teknik adam, Galatasaray taraftarlarına da övgü yağdırdı. Riekerink "Taraftarlarımız bize mükemmel ve etkileyici bir destek verdi. Mehteşemlerdi. Bugün taraftarımız bize çok yardımcı oldu. Birçok oyuncumuz sakatlıktan döndü. Farklı pozisyonda oynayan futbolcularımız da vardı. Eskişehirspor ve Rizespor maçlarından sonra 'Takım içimizdeki dengemizi bulmamız lazım' demiştim. Takım olarak da oynamak bir denge unsuruydu. Oyun stilimizi geliştirebiliriz. Takımımın sahada gösterdiği performanstan gerçekten gurur duyuyorum. Rizespor maçında da iyi bir performansımız vardı. Nani'nin ortada oynaması bizi biraz şaşırttı. Bu, sonucu etkiledi. Wesley (Sneijder) sakatlıktan döndü. Semih, Selçuk ve Hakan için de aynı şey geçerli. Savaşma ruhunu ortaya koyduk. Tabii ki hatalar yaptık ama bugün için en güzel sonuç, takım olduk. Takımımla gurur duyuyorum" ifadesini kullandı.

41. dakikada Podolski'nin sayılmayan golüyle ilgili de konuşan Riekerink "Podolski'nin attığı golle ilgili söylenenlere göre ofsayt yok. Bu tip pozisyonlar maçın kaderini belirliyor. Ama söylediğim gibi takım olma ruhu benim için çok önemliydi" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...