Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Fenerbahçe'de durmak yok

Fenerbahçe'de durmak yok
Fotoğraf Başlığı Fenerbahçe'de durmak yok

Spor Toto Süper Lig'de 26. hafta erteleme maçında Galatasaray ile 0-0 berabere kalan Fenerbahçe, hafta sonu Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Kaydet
a- | +A

Spor Toto Süper Lig'de 26. hafta erteleme maçında Galatasaray ile 0-0 berabere kalan Fenerbahçe, hafta sonu Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, Galatasaray derbisinde görev alan oyuncuların yenileme çalışması yaptıkları belirtildi. Diğer oyuncuların ise pas çalışmasının ardından dar alanda çift kale maç oynadıkları ifade edildi.

Açıklamada, sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren Raul Meireles ile Lazar Markovic'in özel program dahilinde çalıştıkları kaydedildi.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.