Drogba sessizliğini bozdu

Drogba sessizliğini bozdu

SPOR Haberleri

Kurduğu vakıf hakkında soruşturma açılmasının ardından konuyla ilgili konuşan Drogba 'çok üzüldüm' dedi.

Daily Mail Gazetesi'nin, bir dönem Galatasaray forması giyen Didier Drogba'nın yardıma muhtaç çocuklar için kurduğu vakıf hakkında yaptığı yolsuzluk iddiaları sonrası, kuruma soruşturma açıldı. Konu ile ilgili konuşan Drogba, "Bu paradan ben sorumluyum. Hiçbir dolandırıcılık ve yolsuzluk yoktur. Bu şüpheye çok üzüldüm ve kırıldım" dedi.

Bir dönem Galatasaray ve Chelsea forması da giyen Didier Drogba'nın Afrika'da hastane yapımı ve çocukların eğitimi için topladığı 1.7 milyon sterlinlik yardımın yerine ulaşmadığını iddia eden gazete, toplanan paranın sadece 14 bin sterlinlik kısmının amacına ulaştığını öne sürmüştü. 

Prenses Beatrice, David Beckham ve Roman Abramovich tarafından desteklenen vakfın, İngiltere’deki komisyonun ardından Birleşmiş Milletler tarafından da araştırılmaya başlanması ise suçlamaları ayır bir boyuta taşıdı. Bugün de Drogba hakkındaki haberlere devam eden Daily Mail, birbirinden çarpıcı konularla Fildişili oyuncuya suçlamalarda bulundu.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...