Çin'e gideyim mi?

Düzenleyen:
Çin'e gideyim mi?

SPOR Haberleri

Uzakdoğu’dan “yıllık 9 milyon avro” teklifi alan Hollandalı, hakkında ağır suçlamalar olan dostuna önce moral verdi ardından geleceği için fikir istedi

Wesley Sneijder Türkiye’ye veda etmeye hazırlanıyor... Çin takımı Shanghai Shenhua, uzun süredir Galatasaray'dan ayrılmayı düşünen; ancak tatmin edici bir teklif gelmediği için beklemede olan Hollandalı yıldızın kapısına yıllık 9 milyon avro ile geldi. Sneijder'e 3 yıllık sözleşme öneren ve imza parası olarak 3 milyon avro ödeneceğini belirten Çin Kulübü, yıldız futbolcudan gelecek cevabı beklemeye başladı. Shangai Shenhua yöneticilerinden 1 hafta süre isteyen Hollandalı, bu görüşmenin akabinde eski takım arkadaşı olan ve 4 yıl önce Shanghai'de top koşturan Didier Drogba'yı aradı. Önceki gün ve dün İngiliz Daily Mail, Drogba'nın Afrika'da hastane yapımı ve çocukların eğitimi için topladığı 1.7 milyon sterlinlik yardımın yerine ulaşmadığını iddia edip, toplanan paranın sadece 14 bin sterlinlik kısmının amacına ulaştığını öne sürmüştü.
G.Saray 8 milyon avro kazanacak
Öncelikle bu ağır suçlamalar ve iddialar için arkadaşına moral veren Wesley Sneijder, daha sonra Shanghai Shenhua ve Çin hakkında detaylı bilgi istedi. Eski takım arkadaşı ve dostuna "Teklif maddi açıdan çok iyi. Ama orada rahat eder miyim, geleceğim nasıl etkilenir?" diye soru yönelten Hollandalıya, Drogba'nın cevabı, "Orada futbol kültürü yeni yeni oturuyor. Yaşanacak ve rahat futbol oynanacak bir yer. Senin benim gibi kariyerli futbolculara da ilgi çok oluyor. Herhangi bir baskı da yok. Kesinlikle deneyebilirsin" şeklinde oldu. Fildişili yıldızdan olumlu cevap alan Sneijder'in son olarak eşi Yolanthe ile istişare yapıp kararını vereceği belirtildi. Bu arada transferden G.Saray'ın kazancı 8 milyon avro olacak. 
>Burhancan Terzi

Drogba’ya kara propaganda

İngiliz Daily Mail gazetesi, Drogba’nın yardım kampanyası adı altında dolandırıcılık yaptığını iddia etti. Daily Mail’in Drogba hakkındaki bazı ağır suçlamaları şu şekilde: "Fildişi Sahili’ndeki bir okulda öğrencilere yardım yapacağını açıklayan Drogba 800 kişilik okulun tamamıyla değil 55 kişilik bir sınıfla ilgilendi ve malzeme yardımı sözünü tutmadı. Dağıttığı çantalar bile o kadar kalitesizdi ki ertesi gün yırtıldı. Yetimhaneye sözünü tutmadı: Ekim 2013’te bir dönem kaldığı yetimhane ile ilgili tweet atan Drogba, buraya da bağış yapma sözü verdi. Ancak tutmadı. 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...