Güneş: Şampiyon olmadık

Düzenleyen:
Güneş: Şampiyon olmadık

SPOR Haberleri

Yakaladıkları 5 puanlık avantajın 'iş bitti' anlamına gelmediğini söyleyen tecrübeli hoca, “Matematiksel olarak garantilemeden, şampiyon olduk demeyeceğiz” dedi

Fenerbahçe'nin son üç maçında 7 puan kaybetmesi ve puan farkının bir anda 5'e çıkması üzerine Beşiktaş'ta şampiyonluk şarkıları söylenirken, Teknik Direktör Şenol Güneş'ten oyuncularına uyarılar geldi. Ligde final niteliğinde 6 maça daha çıkacaklarını hatırlatan Şenol Güneş, Sivas yolculuğu öncesi futbolcularla bir toplantı yaptı. Bazı oyuncuların 'lig bitti' havasında davranmasına kızan Güneş, "Kimse lig bitmeden ve şampiyonluk matematiksel olarak garantilenmeden 'şampiyon olduk' demesin. 2 haftada tablonun nasıl tersine döndüğünü gördük. Kimse Fenerbahçe'nin bu kadar puan kaybı yaşayacağını tahmin edemezdi. Ayaklarımız yere basmazsa bizim de puan kaybetmemiz kaçınılmaz olur. Önümüzde 6 maç var ve her biri final niteliği taşıyor" ifadelerini kullandı. 
Aman kart görmeyin!
Kesinlikle rehavete kapılmamaları gerektiğini anlatan Şenol Hoca, "Sivasspor maçı kırılma maçlarından biri olacak. O maçı kazanırsak biraz daha rahatlayacağız" dedi. 5 puanlık fark sebebiyle iki beraberlik marjı bulunmasına rağmen 6 maçta da galibiyetten başka bir sonuç düşünmemeleri gerektiğini belirten tecrübeli çalıştırıcı, "Tökezlememiz gerekiyor. Her karşılaşmayı şampiyonluk maçıymış gibi oynayacağız" ifadelerini kullandı. Beşiktaş'ta Sivasspor maçı öncesi belki de en büyük problem, ceza sınırında olan futbolcu sayısının fazla olması. Gomez, Beck, İsmail, Olcay, Necip ve Oğuzhan, Sivasspor'la oynanacak maçta sarı kart görmesi durumunda Akhisar karşılaşmasında forma giyemeyecek. Kart sınırında olan oyuncuları da ayrıca uyaran Güneş, "Kimse takımı gereksiz yere yalnız bırakmasın. Sahada sakin olun ve hakemle tartışmayın" dedi. 

Güneş: Şampiyon olmadık

SİVAS’TA BEŞİKTAŞ COŞKUSU

Lider Beşiktaş kritik Sivasspor maçı öncesi geldiği Sivas'ta büyük coşkuyla karşılandı. Nuri Demirağ Havalanı'nda takımlarına destek veren çok sayıda taraftar, Başkan Fikret Orman ve Teknik Direktör Şenol Güneş'e sevgi gösterisinde bulundu. Siyah-beyazlı taraftarlar takımı konaklayacağı otele meşalelerle uğurladı. Otel önünde de toplanan taraftarlar meşale yakarak, tezahüratlar yaptı. Bu arada Beşiktaş kafilesinde Ukraynalı kaleci Boyko, Mustafa Pektemek, Veli Kavlak ve cezalı Ricardo Quaresma yer almadı.

Güneş: Şampiyon olmadık

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...