Mario Gomez Beşiktaş yönetiminden erteleme istedi

Düzenleyen:
Mario Gomez Beşiktaş yönetiminden erteleme istedi

SPOR Haberleri

Beşiktaş’ın sezon başında, Fiorentina'dan transfer ettiği Mario Gomez, gelecek sezona yönelik flaş bir hamle yaptı.

Özel mukavelesinde, sadece Fiorentina'ya bedelsiz dönebileceği belirtilen Alman golcü, kalıp kalmayacağını 21 Nisan'a kadar kulübe bildirmesi gerekiyordu. Ancak menajeri aracılığıyla kulübe başvuran yıldız futbolcu, bu karar tarihinin lig sonuna bırakılmasını istedi. Ancak kulüp henüz bununla ilgili bir görüş belirtmedi.

GALATASARAY-FENERBAHÇE DERBİSİNDEN SONRA AÇIKLADI

Özellikle Şampiyonlar Ligi'nde yer almak istediğine vurgu yapan Mario Gomez, Galatasaray-Fenerbahçe derbisinden önce bu isteğini dile getirdi. Şampiyonluğun kesinleşmesi durumunda kalmasında bir sorun olmayacağına da vurgu yapan Mario Gomez'in başka bir takıma gitme koşulları da ağır…

BONSERVİSİ BİN EURO!

Alman futbolcu eğer kalırsa, Fiorentina'ya 1000 (Bin) euro bonservis bedeli ödenecek. Fakat İtalya'ya dönüp, Floransa kulübü başka bir takıma satarsa, Beşiktaş bu paranın yarısını alacak. Fiorentina örneğin sözleşmesini feshedip başka bir kulübe hülle yoluyla futbolcuyu pazarlamaya kalksa bile Beşiktaş hem futbolcudan hem de Fiorentina'dan tazminat alabilecek.

Aynı şekilde Beşiktaş, yeni sezon için uzatma hakkını kullanıp, bunun sonrasında Gomez'i satarsa, siyah-beyazlılar da İtalyan kulübüne belirli bir yüzde verecek.

BU SEZON 23 GOL ATTI

İngiliz ekiplerinin takibinde olan Mario Gomez bu sezon ligde 21, Avrupa Ligi'nde 2 olmak üzere 23 gole imzasını attı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...