Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş'tan flaş Boyko kararı

Düzenleyen:
Beşiktaş'tan flaş Boyko kararı

SPOR Haberleri

Sivasspor maçı hazırlıklarını tamamlayan Beşiktaş, kaleci Boyko'yu kadroya almadı. Ukraynalı, 4 maçta 5 gol yemişti.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Medicana Sivasspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı. Taktik programının yer aldığı uygulamalar sonrası çift kale maç ile hazırlıklar sona erdi. Teknik Direktör Şenol Güneş, bu zorlu mücadele öncesinde takım kadrosunu belirledi.

Beşiktaş'ın kadrosunda, devre arasında transfer edilen Ukraynalı kaleci Boyko ile Mustafa Pektemek, henüz hazır olmayan Veli Kavlak ve cezalı Ricardo Quaresma yer almadı.

4 MAÇTA 5 GOL YEMİŞTİ

Kaptan Tolga Zengin'in ilk yarıdaki inişli çıkışlı performansının ardından devre arasında Dnipro'dan transfer edilen Boyko, Beşiktaş'ta 4 resmi müsabakaya çıkarken 5 gol yedi. En son Siyah-Beyazlılar'ın 2-1 mağlup olduğu Kasımpaşa maçında Tolga Zengin'in yokluğunda 90 dakika forma giyen Boyko, Bursaspor maçında da kadroya girememişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...