Podolski'den kupa yorumu

Podolski'den kupa yorumu

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Antalyaspor'a 4-2 yenildiği maçın ardından futbolcuların sinirden ağzını bıçak açmıyordu.

Sadece Muslera konuştu ve hakemleri kastederek "17'ye karşı 11 oynuyoruz" dedi. Lukas Podolski de stat çıkışında Sabah gazetesinin sorularına cevap verdi. İşte Alman oyuncunun açıklamaları:

4-2'lik Antalyaspor yenilgisinde hakemin etkisi var mı?
Tabii ki her zaman ilk olarak kendimize bakmamız lazım. Hayatımda hakemlerle ilgili konuşmayı seven bir insan olmadım ama daha 3 gün önceki Fenerbahçe derbisinde ciddi bir hata oldu ve golüm sayılmadı. Antalyaspor maçında da yediğimiz iki golde ciddi olarak iki hakem hatası görüyoruz. Bunlar çok üzücü durumlar.

DERBİDE ÇOK KÖTÜYDÜK
Oyun için yeteri kadar pas alamadığını gözlemliyoruz. Sneijder'i arıyor musun?
Şu anda Sneijder'in sakat olması nedeniyle yerine başka bir oyuncu oynuyor. Onun yerine oynayan oyuncu da elinden geleni yapmaya çalışıyor. Fenerbahçe derbisinde iyi bir görüntümüz yoktu ama Antalyaspor'a karşı bazı bölümlerde iyi oyun ortaya koyuyorduk. Ancak daha sonra hakemin yaptığı hatalardan dolayı sonuç bu duruma geldi.

Galatasaray için "Ziraat Türkiye Kupası'nın favorisi" diyebilir misin?
 Ligde büyük hayal kırıklığı içindeyiz. Ancak kupa maçlarına gelecek olursak; orada asla favori yoktur. Kupada her zaman büyük veya küçük takım fark etmeden her türlü sonuç çıkabilir. Ama biz takım olarak kesinlikle kupayı müzemize götürmek istiyoruz.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...