Golü attı, hocasına koştu

Golü attı, hocasına koştu

SPOR Haberleri

Penaltıyı gole çeviren Van Persie, sevincini sezon başında kanlı bıçaklı olduğu hocası Vitor Pereira ile paylaştı.

Penaltı noktasından kulübeye kadar koşan Hollandalı forvet, Pereira'ya uzun uzun sarıldı. Tribünler bu duruma kayıtsız kalmayıp, ıslıkladı. Van Persie maçın bitiş düdüğü ile birlikte ise tribünleri alkışladı.

'Taraftarımıza minnettarım'
Mersin 'e 2 gol birden atan Volkan Şen, karşılaşma sonrası, "5 maçı da kazanıp sonunda neler olacağını göreceğiz. Taraftara bana verdikleri destek için minnettarım. 2 gol attım şükürler olsun" dedi. İkinci yarı oyundan alınan milli oyuncu sakatlığı için de şunları söyledi: "Pubis başlangıcı var. Ara ara ağrılarım oluyor. Çıkmak hocamın kararıydı." Volkan'ın, EURO 2016 sonrası ameliyat masasına yatması bekleniyor.

13
 Fernandao, sakatlığı nedeniyle ikinci yarıya çıkamayan Volkan'ın yerine oyuna girdi. 57. dakikada Van Persie'nin indirdiği topa çok sert vurup golü buldu. Bu Brezilyalı'nın ligde attığı 13. gol oldu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...